skip to Main Content

Microdermabrasie

Dode huidcellen
De opperhuid beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf. Bovendien voorkomt het dat je lichaam teveel vocht verliest. Dode huidcellen worden normaalgesproken in een natuurlijk proces afgestoten na vier weken. Echter, onder andere door veroudering wordt dit proces vertraagd. Het gevolg is een opstapeling van dode huidcellen waardoor je huid dof, grauw en schilferig wordt en er meer pigmentvlekken kunnen ontstaan. Ook word je huid blootgesteld aan UV straling en loopt daardoor schade op.

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een veilige en heel nauwkeurige peeling waarbij gebruik gemaakt wordt van hele fijne kristallen die we aluminiumoxide noemen. Door middel van een gesloten vacuüm systeem worden de microkristallen met een handstuk over je huid bewogen. Daarbij worden de dode en beschadigde huidcellen versneld verwijderd zonder daarbij de huid te beschadigen. Afhankelijk van de reden waarom je kiest voor microdermabrasie kan de behandeling oppervlakkig, middeldiep of diep uitgevoerd worden. Een microdermabrasie behandeling is pijnloos.

In kuurverband voor optimaal resultaat
Het effect van een microdermabrasie behandeling is al na één keer zichtbaar. Voor een optimaal resultaat raden we echter een kuurverband aan met een behandeling om de twee weken. Daarna is een lichte peeling tijdens je reguliere behandeling voldoende om het mooie resultaat te onderhouden.

Collageen en nieuwe huidcellen
Microdermabrasie stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen. Daarom is het ook een uitstekende behandeling om het verlies van elasticiteit van de huid te verbeteren, helpt het tegen rimpels en beschadigingen van UV-straling. Ook voor mensen die littekens hebben van acné of bij een grauw uitziende huid kan microdermabrasie een uitkomst bieden.

Nazorg
De eerste weken na de behandeling is de huid heel gevoelig voor invloeden van buitenaf. Vermijd daarom direct zonlicht, gebruik een goede sunblock in combinatie met de speciaal geadviseerde producten.

Prijzen

  • Gelaat: € 95,-
  • Kuur (vijf behandelingen): € 450,-
  • Gelaat, hals & decolleté: € 125,-
  • Kuur (vijf behandelingen): € 575,-

 

Back To Top